Mindent a Harry Potterről

UNIKORNIS007 BLOGJA :)

UNIKORNIS007 BLOGJA :)

Amit a főhősről illik tudni! :)

2017. március 08. - Unikornis007é

letoltes_7.jpg

Harry Potterről:

 

Röviden a gyerekkoráról:

Harry Potter egy Privet Drive 4-es házszám alatt lakó varázsló kisfiú de még Ő maga sem tudja mert gonosz nagynénje és nagybátyja eltitkolta előle. Különleges képességei már eddig is mutatkoztak ezért többen is bolondnak tartották. Harrynek meghaltak a szülei egy autóbalesetben (legalábbis is Ő sokáig így tudta) de később kiderül h egy sötét varázsló Ő akit nem nevezünk nevén vagy ha úgy tetszik Tudjukki ölte meg őket. Ezt alattomos elkényeztetett unokatestvére Dudley Dursley ki is használja és mindent megtesz h megkeserítse az ifjú varázsló életét.

Egy nap Harrynek levele jött amelyben az állt hogy amiért betöltötte 11. életévét felvételt nyert a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába. Dursley- ék undorodnak mindenféle varázslattól és összetépik Harry levelét, de egyre csak jönnek a levelek addig amíg végül el nem engedik őt az iskolába.

Harry a Roxforti évei alatt kitűnő varázslóvá érik összebarátkozik Ron Weasley- vel és Harmione Granger- rel de ezeket at éveket a sötét Nagyúr visszatérte keseríti meg.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Helysz%C3%ADnek_a_Harry_Potter-univerzumban#Privet_Drive

 

A bejegyzés trackback címe:

https://halalereklyei.blog.hu/api/trackback/id/tr9512323601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása